2011[Blåfjell 2 - Jakten på det magiske horn][BT下载/迅雷下载]

编辑:本站 / 更新时间:2019-03-23 / 发布时间:2017-03-06

影片基本信息:

【导演】:
【主演】:
【标签】: 奇幻/家庭
【制片地区/国家】:挪威
【年份】:2011
【语言】:
【上映时间】:
【片长】:
【原名】:Blåfjell 2 - Jakten på det magiske horn
【又名】:
【评分】:豆瓣:0 ,IMDB:5.1
【IMDb链接】: tt1920861
【编辑整理】: [片吧网]www.pianbar.net

剧情介绍/剧照:

在这部Blåfjell 2 - Jakten på det magiske horn奇幻/家庭片中,Dronning Fjellrose har knapt våknet fra sommerdvalen før hun forstår at ikke alt er som det skal være i Blåfjell. Ikke bare har blånissene forsovet seg, men det er også forskrekkelig kaldt. Nede i dalen hos rødnissene har de også problemer. Kulden har ført til at en stor isbre er i ferd med å knuse gården, og i tillegg har bonden reist sin vei, slik at rødnissene nesten ikke har noe å spise. Dronning Fjellrose og Dreng Rødnissekonge vet ikke helt hva de skal gjøre, men da Fjellrose får høre om det magiske Blåhornet ser hun en løsning. Det har seg nemlig slik at Blåhornet kan forandre været. Sammen legger de to ut på en farefull ferd til Gråfjell, der sagnet forteller at hornet er gjemt. Det blir starten på et begivenhetsrikt eventyr der Fjellrose og Dreng må kjempe mot en mektig og grisk kullbaron, møter en rar Mosetuss og må rette opp i de feilene de gjør. Og så spørs det om de klarer å redde julen til slutt.

a story that describes Bluerose as blue mountain queen who wants to get a blue trumpet located in gray mountain and want to change the severe weather. he teamed up with the king of the red mountain.

Blåfjell 2 - Jakten på det magiske hornBT/迅雷/字幕/资源下载:

说明! 本站资源需迅雷,旋风或其他BT软件下载,技巧:磁力不能下载时可先旋风下磁力种子再用迅雷下文件,一般来说影片容量越大画质越清晰,1080p的画质比720p清晰;系统不定时自动更新下载地址,请收藏本页网址以获取最新信息。最后更新:2019-03-23